LauriHeimonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ilmaston lämpenemisen syy

Lähentymistä ilmastotutkijoiden kesken

Luennoitsija ja ilmastotutkija tohtori Tamsin Edwards on todennut skeptikkotutkijoiden olleen oikeassa ja IPCC:n antaneen liian yksipuolista ja liioiteltua kuvaa ilmaston lämpenemisestä. Luonnollisilla tekijöillä on suurempi rooli kuin raporteissa on kerrottu. Arktisen alueen 20 vuotta jatkunut sulamistrendi ei välttämättä jatku. Antarktinen alue on kerännyt lisää jäätä jne.

Hiilidioksidi on planeetalle hyväksi

Hiilidioksidi on hyväksi planeetalle, näitä sanoja käytti Yhdysvaltojen presidentin tiedeneuvonantaja, William Happer.

Hiilidioksidia on pidetty syyllisenä ilmastonmuutokseen, sen hyviä puolia harvemmin pidetään esillä. Käsitykset maapallon hiilidioksidin roolista ovat vääristyneitä. Yksi väärä käsitys kerrallaan oikaistaan, niin saadaan kokonaiskuva hiilidioksidista, se on hyväksi planeetalle.

Argumentteja ilmastonmuutokseen liittyen

Yhteiskunnassa on käyty keskustelua ilmastonmuutoksen syistä. Vaikka se ei selviäisikään vielä tämän sukupolven voimin, argumentit ovat moninaisia syylliseksi jo julistetun hiilidioksidin puolesta kuin vastaankin. Ja todellakaan ei ole yhtään vertaisarvioitua tutkimusta, joka todistaisi ihmisestä johtuvan hiilidioksidin syypääksi ilmastonmuutokseen, tästä on vain olemassa hypoteesi, jota ei ole pystytty todistamaan todeksi.

Jaettuna viidelläsadalla?

Ilmaston muutos puhuttaa. Suomi täyttää sata ja yksi vuotta, mutta ilmastonmuutos on sitäkin vanhempi. Kasvihuoneilmiötä tutkittiin jo paljon itsenäistä Suomea aikaisemmin.

Planckin säteilylaki testiin

Fysiikan lakien mukaan maailmankaikkeus on syntynyt alkuräjähdyksessä. Alkuräjähdysteorian mukaan maailmankaikkeus laajenee vielä. "Alkuräjähdysteoria on käsitys maailmankaikkeuden synnystä ja kehityksestä. Teorian mukaan maailmankaikkeus syntyi äärimmäisen tiheästä ja kuumasta tilasta noin 13,82 miljardia vuotta[4][5] (=13,82 Ga) sitten ja on siitä lähtien laajentunut jatkuvasti. Mittaukset tukevat tätä teoriaa."

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Maailmankaikkeus

Ilmastotutkimus pseudotiedettä?

 

Hallituksia on harhautettu pseudotieteellä!

 

Kuinka huonoa tiedettä hallitukset ovat käyttäneet päätöksenteon tukena. Wall Street Journal julkaisi kirjoituksen, jonka mukaan puolet tutkimuksista ovat luultavasti vääriä!? ”Half the results published in peer-reviewed scientific journals are probably wrong.”

 

Miten saat poliitikotkin ymmärtämään totuuden ilmastomuutoksesta?

Jotta poliitikotkin ilmastonmuutoksen asianmukaisesti ymmärtäisivät, eivätkä perustaisi sitä vain ideologiseen tai olettamusten varaiseen uskoon, pyydän keskustelukumppaneita – mahdollisuuksiensa mukaan – yksinkertaistamaan sanottavansa keskeisimpään.

 

Olen itse tätä yrittänyt tehdä toteamalla:

 

USA:n suhtautuminen ilmastonmuutokseen - denialistit vastustajan leirissä

Hiilidioksidista johtuvaa ilmastonmuutosta on nyt kyseenalaistettu korkeimmalta taholta USA:n ympäristönsuojelun organisaatiosta (EPA). ”Ilmastonapokalyptismi sivuuttaa tieteen”

Scott Pruitt during his confirmation hearing to lead the Environmental Protection Agency, January 18, 2017 https://www.nationalreview.com/magazine/2017-04-30-2050/climate-change-science-ignored

 

Poliitikot ja media sivuuttavat ilmastonmuutoksen syyhyn liittyvän totuuden

Ihmisperäiseksi uskotulle lämpenemiselle ei ole tieteellistä näyttöä todellisuudesta

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä