LauriHeimonen

Poliitikot ja media sivuuttavat ilmastonmuutoksen syyhyn liittyvän totuuden

Ihmisperäiseksi uskotulle lämpenemiselle ei ole tieteellistä näyttöä todellisuudesta

 

Vaikka ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi uskotusta, viimeaikaisesta lämpenemisestä tieteellistä näyttöä todellisuudesta ei ollut olemassa, Rion konferenssissa 1992 hyväsyttiin varovaisuusperiaate, jonka mukaan ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen kustannustehokkaisiin rajoituksiin on varmuuden vuoksi ryhdyttävä; 'Rio Declaration on Environment and Development, The United Nations Conference on Environment and Development, Having met at Rio de Janeiro from 3 to 14 June 1992, Princible 15, http://www.unep.org/Documents.Multilingual//Default.asp?documentid=78&ar... ” --- Where there are threats of serious or irreversible damage, lack of full scientific certainty shall not be used as a reason for postponing cost-effective measures to prevent environmental degradation.”'

 

Kuten blogissani http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/lauriheimonen 29.11.2016 olen osoittanut, IPCC ei ole tähän mennessäkään pystynyt esittämään näyttöä todellisuudesta, jonka mukaan ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt ilmaston lämpenemistä hallitsisivat. Jo Kioto- protokollan mukaisten, varmuuden vuoksi ja kustannustehokkaasti tehtäviksi aiottujen päästöleikkausten on voitu todeta johtaneen lähinnä vain menetyksiin. Kun myös Pariisin sopimus perustuu samoihin lähtökohtiin, siihenkään liittyviltä päästöleikkauksilta ei ole odotettavissa mitään muuta kuin lähinnä kustannuksia aiheuttavia menetyksiä. Kun lisäksi todellisuudesta tehdyt havainnot moninkertaisesti todistavat, etteivät ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt fossiilisista polttoaineista – eikä edes hiilidioksidin kokonaispäästötkään – ilmaston todettua lämpenemistä hallitse, on uhka ihmisperäisen hiilidioksidipitoisuuden aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä merkityksetön.

 

Maapallon ilmaston lämpötilaa hallitseva luonnolliset tekijät!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta edustavat tahot yleensä puhuvat ns. vihreän energian puolesta, joka on pääsääntöisesti aurinko- ja tuulivoimaa. Kuten tiedetään , aina ei tuule eikä aurinko paista, niin täytyy rakentaa saman verran muuta energiaa. Aurinko- ja tuulivoima on tuotettuun energiamäärään nähden kallista rakentaa ja sitten tulee vielä varavoima päälle. Ja tuo varavoima on useimmiten kivihiilestä peräisin.

Onko tässä jotain järkeä? Mielestäni ei. Kun lähdetään tukien linjalle, niin tähän joudutaan. Kuka puhaltaa pelin poikki? Monet uskovat, että herra Trump tekee sen.

Käyttäjän lassinpalsta kuva
Lauri Turpeinen

Ihmisille ja eläimille päästöt ei ole merkityksetön, ilmasto lämpenee ja kylmenee mutta ihmisiä kuolee ja sairastuu saasteista valtavia määriä.
Liikenneonnettomuuksissa kuolleet aiheuttaa rankkoja toimenpiteitä kun saasteisiin kuolee moninkertaisesti ehkä jopa kymmenkertaisesti se ei aiheuta mitään toimenpiteitä,miksi?, ilmastonko takia ?.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Nyt siis vain halutaan irti fossiilista polttoaineista. Kysymys kuuluu, että miksi. Varmaankin päättäjät ovat saaneet informaation siitä, että hiilidioksidipäästöt eivät aiheuta ilmastonlämp....eikun -muutosta. Täytyy siis olla joku muu syy tällaiseen vouhkaamiseen ja varallisuuden siirtoihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset